some_text some_text some_text    


 


Suntem o societate comerciala specializată în servicii integrate de logistică și expediții de peste 25 ani în domeniul, o companie de familie specializata și modelul nostru de afaceri se bazează pe parteneriatul extins la nivel personalizat pentru clienții noștri.
Înființați în 1998 echipa ”Exim-Trans” numără peste un număr larg de colaboratori profesioniști. Parcul nostru rulant numără numeroase camioane, astfel oferind clienților posibilitatea de a beneficia de servicii integrate de transport, și anume: transport complet, grupaj, agabaritic și frigorific.
Pe parcursul activității sale profesionale compania a consolidat parteneriate durabile bazate pe încredere și competență, oferind la rîndul său deservire la nivelul experienţei și profesionalismului acumulat. Calitatea serviciilor, flexibilitatea, profesionalismul, responsabilitatea precum și dotările moderne ale parcului auto ne-au adus printre parteneri companii mari din Europa și CSI.
Datorită experienței noastre îndelungate, facem față provocărilor și dispunem de elementele necesare pentru a fi un furnizor de încredere de servicii de logistică în domeniul transporturilor.
Dezvoltăm soluții și le împlementăm eficient fiind aproape de a deveni cel mai puternic si cel mai inovator furnizor de servicii de logistică, deoarece ne ghidăm dupa cerințele clienților noștri.
De asemenea, ”Exim-Trans” este membru al organizațiilor: AITA și IRU.