some_text some_text some_text         Compania „EXIM-TRANS” SRL posedă o experienţă bogată în domeniul transportului internațional de mărfuri. Transportul de mărfuri în ţările Baltice, CSI, Europa şi în Asia reprezintă activitatea de bază a companiei.

     Capitalul social constituie 3.488.000 MDL

     Parcul de automobile al societății noastre este suficient de mare: 20 autocamioane (prelate: de la 86 m3 pina la 120 m3,si semiremorci cu capacitatea de 95 m3(90 bare) care pot transporta si haine pe umerare) și toate camioanele au Asigurarea CMR in suma de 300000 EUR, pentru a îndeplini cu promptitudine, comenzile de orice nivel de complexitate.

     „EXIM-TRANS” SRL colaborează cu o serie de companii internationale renumite ca “T.E.L.S.” (Marea Britanie), ”F.C. MACKENZIE” (Marea Britanie), “SC SCHACHERMAYER” (Romania), “TERRACULT GmbH” (Germania), “ASSTRA FORWARDING AG” (Marea Britaniei), “SINTER METAL IMALAT SAN A.Ş.” (Turcia), ”LKW WALTER “ AG (Austria), “Alea Fashion Industries S.p.a.” (Italia), “Toraman tekstil derive ins. Tic.” LTD (Turcia) ş.a., avînd o reţea largă de răspîndire pe teritoriul Europei şi Asiei.

     „EXIM-TRANS” SRL este fondatorul firmei “EUROTIR CONTINENTAL” SRL care are sediul in Iasi.